Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Texte pentru invitatii de nunta


Alegeti din colectiile noastre modelul de invitatie care va reprezinta si textul cel mai sugestiv, apoi testati in sectiunea "Personalizeaza online" in ce masura acestea se potrivesc si cum se incadreaza textul.
MODEL 1
Ioana Popescu si Tudor Sarbu va invitam sa va bucurati alaturi de noi participand la celebrarea casatoriei noastre, care va avea loc la Restaurantul Royal in ziua de 1 Septembrie 2018, ora 17.00.
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 2
Ioana si Tudor am ales ziua de 28 Iulie 2018 ca ziua in care sa ne unim sufletele si inimile pentru totdeauna cu iubire. Impreuna cu cei care ne-au vazut primii pasi: Andrei si Maria Nicu si Teodora si cu cei care ne vor sta alaturi de acum inainte: Cristina si Andrei Stefan va invitam sa luati parte la sarbatoarea fericirii noastre incepand cu orele 17:00 la Biserica Sf. Nicolae iar apoi de la orele 20:00 la Restaurant Royal.
Va asteptam cu tot sufletul!
*****************
MODEL 3
Cu deosebita placere noi, Ioana si Tudor impreuna cu familiile Tanase si Andrei dorim sa va avem alaturi la celebrarea cununiei religioase sambata 19 mai 2018, ora 17:00 la Biserica "Sf. Dumitru". Sarbatorirea evenimentului va avea loc incepand cu ora 19:30 la restaurantul Royal. Ne vor fi alaturi nasii nostri Andra si Cosmin Popescu
Va asteptam cu drag!*****************
MODEL 4
Cu deosebita placere, noi, Ioana si Tudor alaturi de parintii nostri: dorim sa va avem alaturi la celebrarea cununiei religioase, care se va oficia sambata, 28 aprilie, ora 18.00, la Biserica Domnita Balasa.
Sarbatorirea evenimentului va avea loc incepand cu ora 19.30 la Restaurant Royal. Ne vor fi alaturi nasii nostri: Andra si Cosmin Popescu
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 5
Noi, Ioana si Tudor, Va invitam in data de 19 mai 2018 sa ne fiti alaturi la celebrarea casatoriei noastre. Ceremonia religioasa va avea loc la Biserica Sfintii Voievozi, la ora 17.
Vom sarbatori evenimentul la Restaurantul "Royal", incepand cu ora 19. Impreuna cu nasii nostri, Ana si Andrei Pavel, Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 6
Dragii nostri, Suntem fericiti să vă invităm, Sambătă, 30 Iunie, la sărbătorirea mariajului nostru. Impreună cu nasii, Ana si Andrei Pavel, vă asteptăm cu drag. Ioana si Tudor
Locatie: Restaurant Royal Ceremonia religioasă: 18:00h Confirmari: 0700.000.000 Party time: 19:30h
*****************
MODEL 7
Ioana si Tudor Impreuna cu cei ce ne-au vegheat pasii Carla si Andrei Ana si Andrei Si insotiti la inceput de drum de nasii nostri Ana si Pavel Kramer avem deosebita placere de a va invita pe data de 19 august 2018 sa fiti alaturi de noi la oficierea cununiei religioase, care va avea loc la Biserica "Ilie Gorgani", incepand cu ora 15.00.
Masa festiva va avea loc la restaurantul "Royal", incepand cu ora 18.00.
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 8
Fam. Ana si Matei POPESCU si Fam. Maria si Cornel MICA alaturi de nasii Carmen si Matei IONESCU au deosebita placere de a va invita la nunta copiilor Ioana si Tudor in ziua de sambata 28 iulie 2018
Oficierea cununiei religioase va avea loc la Biserica Pogorarea Sfantului Duh la ora 17:00, urmand ca masa festiva si petrecerea sa se desfasoare la restaurantul Royal incepand cu ora 20:00.
Va asteptam cu drag.
*****************
MODEL 9
Incepe o poveste minunata cu doua suflete pereche Ioana & Tudor care, cu binecuvantarea parintilor, Ana si Matei POPESCU si Maria si Cornel MICA si a distinsilor nasi, Carmen si Matei IONESCU Vor depune juramantul iubirii, sambata 09 Iunie 2012, ora 17:30 la Biserica Sf. Vasile
Povestea merge mai departe, asa ca o cupa de sampanie se va ciocni la Restaurantul Royal, incepand cu orele 20:00.
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 10
Cu emotie si speranta in suflet, noi, Ioana si Tudor am hotarat sa ne unim destinele. Ne vor calauzi pasii, parintii Familia Popescu si Familia Copil si nasii Carmen si Matei IONESCU.
Va invitam cu drag sa ne fiti alaturi in ziua de 5 Mai 2018, la celebrarea cununiei religioase ce va avea loc la Catedrala « Inalțarea Domnului», ora 18 si sa sarbatoriti impreuna cu noi la Restaurantul " Royal"
*****************
MODEL 11
Ioana si Tudor impreuna cu familiile noastre, Ana si Cornel Popescu Vicky si Andrei Mitran Avem deosebita placere de a va invita sa participati la celebrarea cununiei noastre civile, care va avea loc in cadrul restaurantului "Royal" in ziua de 05 mai 2018, ora 18.00. Ne-ar onora prezenta dumneavoastra !
*****************
MODEL 12
Intr-o frumoasa zi de 26 august 2012, noi Ioana si Tudor Vom pasi plini de speranta in Casa Domnului, Biserica "Sfantul Nicolae", spre a ne darui pentru totdeuna dragostea unul celuilalt. Si cum nimeni in clipe de bucurie nu vrea sa fie singur, v-am ales pe dumneavoastra, alaturi de nasii nostri Cami si Andrei sa petrecem pana in zori la restaurantul "Royal:, incepand cu orele 20.00.
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 13
Impreuna cu familiile, Matei si Lazar Ioana si Tudor Sunt bucurosi sa va anunte casatoria lor, care va avea loc in data de 9 iunie 2018 la Biserica "Sfantul Nicolae", de la ora 16. Sarbatorirea evenimentului se va desfasura la restaurantul "Royal", de la ora 20. Alaturi ne vor fi nasii, Ana si Andrei Oproiu Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 14
Ana Ionescu si Gabi Popa va invita la oficierea casatoriei lor duminica 10 Iunie 2018 - orele 16, la Biserica Sfantul Elefterie din Bucuresti. Nasi : Ana si Matei Toporan Sarbatorirea fericitului eveniment are loc la Restaurantul Royal incepand cu orele 18.
*****************
MODEL 15
Cu deosebita placere, noi, Ioana & Andrei impreuna cu parintii: Ana & Adrian Popa si Carmen & Tudor Marcu dorim sa va avem alaturi la celebrarea cununiei religioase care se va oficia sambata, 23 iunie 2018, ora 17:00 la Biserica Sf. Gheorghe. Sarbatorirea evenimentului va avea loc la Restaurantul Royal, de la ora 20:00. Ne vor fi aproape nasii nostri: Mara si Anton Petre
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 16
Ioana si Tudor Alaturi de parinti, Si impreuna cu nasii Ana si Matei Filip Avem deosebita placere de a va invita sa ne fiti alaturi la primul nostru eveniment important impreuna. Va asteptam, astfel, la ceremonia religioasa, care va avea loc sambata 30 iunie 2018, ora 17.00, la Biserica Sf. Ciprian si la sarbatorirea evenimentului, incepand cu ora 19.00 la restaurantul Royal
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 17
Ioana si Tudor va invitam sa impartim bucuria casatoriei noastre, care va avea loc sambata, 30 iunie 2018, ora 18:30, la Biserica Sf. Elefterie din Bucuresti.
Reusita petrecerii va fi deplina daca ne veti fi alaturi la Restaurantul Royal, incepand cu orele 20:00.
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 18
Ioana & Tudor Impreuna cu cei ce ne-au vegheat pasii Si insotiti la inceput de drum de nasii Carmen si Andrei Popa avem placerea de a va invita pe data de 1 septembrie 2018, sa fiti alaturi de noi la oficierea cununiei religioase , care va avea loc la Catedrala" Nasterea Domnului" incepand cu ora 18:00.
Evenimentul va fi sarbatorit la Restaurantul "Royal", incepand cu ora 20:00.
*****************
MODEL 19
Cu toată dragostea, noi, Ioana si Tudor impreuna cu parintii: Familia Popa si Familia Anton, si nasii Ana si Filip va invitam sa impartim bucuria casatoriei noastre, care va avea loc duminica, 8 iulie 2018, ora 17.00 la restaurantul Royal.
Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 20
Ioana & Tudor cu binecuvantarea parintilor: Ana si Mirel Sanda si Andrei va invitam sa ne fiti alaturi in ziua de 7 iulie 2018, la celebrarea casatoriei noastre! Cununia religioasa va avea loc la Biserica Toti Sfintii, la ora 16:00. Ne vor fi alaturi nasii nostri: Carmen si Titus Stefan Reusita petrecerii va fi deplina daca ne veti fi alaturi la restaurantul Royal, la ora 19:30. Va asteptam cu drag!
*****************
MODEL 21
Parfumul sfarsitului de mai, fosnetul rochiilor elegante, cascada de culori a florilor, emotia casatoriei si noi: Maria si Andrei Acesta este decorul, iar dumneavoastra sunteti esenta! Va invitam sa ne impartasiti bucuria alaturi de dragii nostri parinti si nasi Corina si Mihai Andreescu in data de 30.05.2020 la Manastirea Casin, orele 18.00.
Vom petrece apoi ca in basme incepand cu orele 19.00 la restaurantul Casa Doina. Va asteptam cu mult drag!
*****************
MODEL 22
Ma numesc Maria Teodora si am onoarea de a va invita duminica, 18 iunie 2015, ora 16.00, la Biserica Delea Veche (Str. Delea Veche nr. 29 A), unde vor avea loc doua evenimente importante ale familiei noastre: binecuvantarea pe care o voi primi in fata lui Dumnezeu, prin sfantul botez si oficierea cununiei religioase a parintilor mei, Maria si Andrei Popescu. Incepand cu ora 18.30, va asteptam cu drag sa petrecem la Restaurantul Casa Doina.
Nasi ne vor fi familia Corina si Mihai Andreescu
Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la numerele de telefon
Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 729 131 814