Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Marturii pentru nunta, cutiute pentru marturii


Modele de marturii pentru toate gusturile, cutiute personalizate

In colectiile de accesorii pentru nunta Mika Design gasiti modele de marturii si cutiute pentru toate preferintele: marturii sub forma de cutii din carton, figurine si diverse obiecte din sticla, cutii din portelan in diverse forme, borcane cu miere sau borcanele cu dop de pluta pentru bomboane, saculeti de rafie, marturii de nunta din cristal...

Marturii de nunta: traditie si simbolistica

Marturiile ce se ofera invitatilor la nunta urmeaza o traditie straveche din vremea romanilor, care ofereau migdale invelite in miere ca simbol al recunostintei pentru participarea la nunta. In vremurile noastre se ofera migdale invelite in zahar, colorate in diverse variante: roz, bleu, lila sau verde, dar si bomboane sau figurine sugestive. De obicei, marturiile constau intr-un numar de 5 migdale sau bomboane, fiecare avand o semnificatie deosebita: fericire, viata lunga, sanatate, belsug si fertilitate. Numarul bomboanelor folosite pentru marturii este intotdeauna impar, simbolizand astfel ca viata in cuplu, familia nu pot fi divizate. Migdala folosita si zaharul care o acopera au de asemenea, o simbolistica: zaharul sugereaza dulceata casniciei, iar gustul amar al migdalei sugereaza partile mai putin usoare ale vietii in cuplu.

In zilele noastre, marturiile de nunta se ofera in saculeti realizati handmade din diverse materiale textile, dantela, rafie, catifea ori cutii din sticla sau portelan. Se ofera insa si marturii de nunta deosebite, sub forma de oglinzi, magneti, rame foto, suporti de pahare, ingerasi, clopotei, clipsuri, etc.

Invitatii si marturii pentru nunta Mika Design

Indiferent ce tip de marturie alegi din catalogul online de invitatii si marturii pentru nunta Mikadesign.ro, acesta este de calitate, elegant si personalizat. Daca alegerea este dificila, iti recomandam migdale de foarte buna calitate invelite in zahar si un saculet sau o cutie cu fundita, personalizate cu numele mirilor si data nuntii. Cu siguranta nu poti da gres, mai ales ca iti oferim posibilitatea de a personaliza pe card o mica descriere a povestii marturiilor de nunta.


ColectiaCUTIUTE MARTURII
(23 produse)
CUTIUTE MARTURII

Modele deosebite de cutii marturii pentru nunta In colectia de cutiute marturii pentru nunta, Mika Design...Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 729 131 814