Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Accesorii de nunta: carduri de masa, plicuri, carduri de bani


Carduri personalizate asezare la masa, plicuri de bani pentru nunta

Odata cu alegerea invitatiilor de nunta, este bine sa ne gandim si la accesoriile necesare pentru buna organizare a evenimentului, precum cardurile de asezare la masa, plicurile sau cardurile de bani pentru darul de nunta din partea invitatilor. Pentru o armonie a culorilor si a designului sau a simbolurior tematice, Mika Design va ofera carduri de masa si plicuri pentru nunta la set cu invitatiile, toate asortate cu meniuri, inele de servet, etc.

Culorile cartoanelor folosite si ale elementelor de design se pot schimba in functie de tematica si coloristica pentru care ati optat. Fie ca preferati motivele rustice ori elemente vintage, un design simplu si elegant cu initiale sau carduri de masa cu bordura aurie de damasc, Mika Design va ofera modele de accesorii pentru nunta originale si de calitate.ColectiaPLICURI BANI NUNTA
(56 produse)
PLICURI BANI NUNTA

Plicuri de bani personalizate, asortate cu plicurile si invitatiile de nunta Respectul si atentia pe...
ColectiaCARDURI MASA CU NUME INVITATI
(35 produse)
CARDURI MASA CU NUME INVITATI

Carduri de asezare la masa, modele si culori variate Un set complet de accesorii pentru nunta trebuie...Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 729 131 814