Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Invitatii de botez, modele pentru toate gusturile


Invitatii personalizate de botez, invitatii 2 in 1 pentru nunta si botez

Colectiile de invitatii pentru botez Mika Design se adreseaza celor mai variate gusturi si preferinte: invitatii deosebit de elegante din catifea si cartoane de calitate sau invitatii cu poza bebelusului. De asemenea, puteti alege invitatii la botez cu elemente de design haioase si sugestive pentru eveniment, precum carucioare, fluturasi, printese si printi sau flori in culori vii si asortate.

Pentru invitatiile ce anunta celebrarea a 2 evenimente, nunta si botez, va invitam sa vizitati sectiunea « Invitatii de nunta si botez 2 in 1». Pentru ca alegerea sa fie mai usoara, puteti folosi aplicatia « Personalizeaza online » accesibila din paginile de invitatii, ce va ajuta sa testati formatul textului, fonturile si culorile.

Comanda online invitatiile si marturiile pentru botez !

ColectiaINVITATII BOTEZ
(42 produse)
INVITATII BOTEZ

Modele noi si deosebite de invitatii pentru botez Va prezentam in aceasta sectiune cele mai noi modele...
ColectiaINVITATII BOTEZ DIN CATIFEA
(12 produse)
INVITATII BOTEZ DIN CATIFEA

Modele de invitatii pentru botez elegante cu accesorii deosebite Prin colectia de invitatii la botez...Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 729 131 814