Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Texte pentru invitatii de botez


Mika Design va ajuta in organizarea botezului cu toate accesoriile de care aveti nevoie, de la invitatii cu modele deosebite si variate si texte sugestive pentru invitatii pana la marturii, plicuri si etichete haioase. Folositi aplicatia de personalizare online disponibila in pagina de prezentare a fiecarei invitatii, pentru aranjarea textului, alegerea fontului si a culorii!


MODEL 1 Maya Micuta sunt si va pot spune, Sunt nou venita-acum pe lume, Nu pot vorbi ca sunt prea mica, Dar prin al meu tatic si-a mea mamica: Maria si Andrei Eu va invit pe dumneavoastra sa veniti la masa noastra (20 septembrie 2020, Restaurant Casa Doina) Si sa petrecem impreuna in cantec, joc si voie buna, De-o fi ca sa va multumesc, o fac cand mare am sa cresc. Iar daca veti binevoi a ma sustine si privi, Cu cei care ma vor boteza, nasul meu si nasa mea: Corina si Mihai Popescu (la Manastirea Casin) Cu care va astept in prag Sa va intampin cu mult drag!

MODEL 2 CITATIE Prin prezenta, sunteti citati pentru a va prezenta în data de 25.06.2010, ora 15.00, la sediul Manastirii Casin unde veti participa în calitate de martori oculari la efectuarea botezului meu. Ulterior acestei activitati, la ora 16.00, echipa complexa de anchetatori formata din procurorii MARIA POPESCU SI ANDREI POPESCU, zisi nasii, si comisarii TUDOR SI MONICA ANDREESCU, zisi parintii, va va escorta la arestul Restaurantului Casa Doina, unde veti fi retinuti pentru mai multe ore în vederea stabilirii tuturor împrejurarilor în care s-a comis botezul. Viitor PROCUROR CRIMINALIST COSMIN ANDREESCU Duminica, 5 octombrie 2020, Maria Sophie, fiica Mariei a lui Tudor Popescu, vegheata de nasii Corina si Razvan Andrei isi face simtita venirea in lume prin binecuvantarea pe care i-o da Dumnezeu in Biserica Batistei din Str. D.Praporgescu, nr. 2, la ora 15:30. Vom sarbatori apoi, incepand cu ora 17:30, la Restaurantul Hotelului Marshal, din Str. Dr. Emanoil Bacaloglu nr. 2 (in imediata vecinatate a Bisericii), unde va asteptam cu drag. RSVP: 0790 000 000

MODEL 3 Eu sunt TUDOR, o binecuvantare, Venit pe lume intr-o vreme-n care Familia mea e foarte fericita Si-n jurul meu va fi mereu unita. Iar dulcea dragoste ce vesnic ne-nconjoara Vrem s-o-mpartim cu voi in asta seara. Parintii mei Maria si Andrei, Fratiorul meu Cosmin Si Nasii: Andra si Cornel, Alaturi de bunicii care ma rasfata, Cu drag va fac chemare Sa fiti langa noi in ziua cea mare, A alesului festin Cand voi deveni Crestin. Iar de veti binevoi a veni si-a ma privi, Eu am sa v-astept in prag, Sa va intampin cu mult drag ... La Club Snagov , pe 10 Octombrie 2020, incepand cu orele 19.00

MODEL 4 Ma numesc Sofia Teodora si impreuna cu parintii mei, Maria si Andrei, va asteptam sa luati parte la botezul surioarei mele Maya Maria, sambata, 15 August 2020, ora 17:00 la Biserica Boteanu. Alaturi ii vor fi nasii Maria, Andei si Tudorica Va invitam sa sarbatorim evenimentul la Hotel Crowne Plaza, Sala Valahia, incepand cu ora 18:30. Va asteptam cu drag!

MODEL 5 Maya Marie sunt eu, o alpinista, Urc pe viata foarte optimista, Cant, mananc, frumos zambesc In ritmul meu mult prea firesc. Iesita din lampa fermecata, Eu fac din viata magie adevarata, Botezul eu vreau acum sa il primesc, Crestina sa fiu, sa cred, sa dobandesc. Va invit cu drag in luna Iunie, Sa-mi daruiti un dans doar pentru mine, Promit solemn eu, parintii: Corina si Andrei si nasii mei: Miruna si Tudor Popescu Sa va simtiti perfect de bine! Biserica Sf. Mina Blv. Corneliu Coposu 15 Iunie 2020 orele 15.00 Club Eleven Blv. Nicolae Balcescu 15 Iunie 2020 orele 21.00

MODEL 6 Salutare , am sosit si ma simt binevenit! Eu , Matei, fiul lui Andrei si al Monicai , finul lui Cornel si al Andreei , ma pregatesc sa intru in rand cu toti crestinii. Va astept impreuna cu parintii si nasii mei , pe data de 20 August 2010 , la ora 15.00 la Biserica Popa Soare. Veniti sa ne bucuram impreuna! Veti putea apoi sarbatori in cinstea mea , incepand cu orele 17.00, la Ramada Nord.

MODEL 7 Sunt Maya Maria Si alaturi de parintii mei, Monica si Andrei si de nasa Corina Petrosel va invit la botezul meu care va avea loc duminica 15 Septembrie , ora 14.30 la Manastirea Casin Apoi, incepand cu ora 16.00, va astept sa petrecem impreuna la restaurantul McMoni's.

MODEL 8 Sunt o pustoaica rasfatata pe nume Maya Maria, iar mami si tati, Monica si Andrei, au hotarat sa imi faca prima baita oficiala... Va invit sa admirati gratia balacelii mele alaturi de nasii nostrii, Corina si Tudor Andrei in data de 26 septembrie 2020, ora 15:00 la Manastirea Negru Voda Seara la ora 20:00 Eu, Mami si Tati va asteptam la petrecerea noastra la restaurantul Casa Doina.


Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 729 131 814