Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram
Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Suma minima de comanda este 300 lei.

Modalitati de plata a comenzilor:

In momentul comenzii ferme se achita un avans 50% din valoarea totala a comenziii prin transfer in contul nostru bancar;

Diferenta de plata se va achita ramburs (in momentul primirii coletului cu produse) sau prin transfer bancar.

Cheltuielile de transport, precum si returnarea rambursului, vor fi achitate de catre client direct la firma de curierat FAN CURIER, in functie de tarifele acestuia .


In cazul efectuarii platii prin banca, va rugam sa ne trimiteti pe e-mail copia ordinului de plata (comenzi@mikadesign.ro)

3. Modalitati de livrare comenzi

- in showroom-ul nostru intre orele 16:00 - 18:00

- prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER, cu plata taxelor tur-retur de catre client, termenul de livrare fiind de 24h
Taxa de transport (tur-retur) prin serviciul FAN CURIER se va plati direct agentului de la firma de curierat. Pentru informatii suplimentare despre tarife, va rugam sa accesati site-ul firmei de curierat (www.fancurier.ro)

In cazuri exceptionale livrarea se poate face si prin Posta Romana, insa numai pentru zonele in care serviciul FAN CURIER nu are acoperire. Taxele postale vor fi de asemenea suportate de catre client.

In cazul in care doriti livrarea comenzii cu o alta firma de curierat, ne puteti indica in momentul comenzii ferme firma agreata de Dvs.

INTRODUCERE


Acest site este intretinut si administrat de MIKA GIFTS SRL, CUI: 30929019. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica - este proprietatea Mika GIFTS SRL, este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Mika GIFTS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI


Mika Gifts SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

PRETURI DE VANZARE

Butonul "Pret personalizare standard" se refera la personalizarea invitatiilor de nunta, invitatiilor de botez, felicitarilor Craciun, meniurilor, cardurilor si a plicurilor de bani prin procedura standard de serigrafie, fiecare client isi poate alege culoarea si fontul dorit. Procedurile speciale de personalizare: initiale miri in timbru sec, folio, relief sau personalizarea invitatiilor in termorelief presupun un cost suplimentar fata de pretul invitatiei si a personalizarii standard. Aceste preturi le regasiti in functie de modul pe personalizare dorit in descrierea pozelor de exemplificare pe care le regasiti in sectiunea "Personalizare". Pentru informatii suplimentare referitoare la modul de personalizare potrivit pentru invitatia aleasa ne puteti trimite un mail sau ne puteti telefona pentru consiliere.

CONDITII DE RETURNARE

Clientii nostrii pot returna doar produsele cumparate (fara personalizare), in ambalajul original, fara semne de uzura, deteriorare sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire anuntand acest retur in prealabil, doar in scris, pe adresa de email din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se pot returna produsele care au fost personalizate cu textul dorit (invitatii, carduri, meniuri, marturii cu card sau poza, orice produs personalizat in prealabil cu datele personale ale clientului si pentru care clientul a dat Bun de Tipar). Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de mesagerie Posta Romana sau Fan Curier. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, Mika GIFTS SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

ACCESUL LA SITE


Mika GIFTS garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Mika GIFTS fara acordul scris al acesteia.

CONFIDENTIALITATE

Mika GIFTS SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, codul numeric personal, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Mika GIFTS SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII


Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 728 031 031