Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Invitatie nunta banda decorativa design florentin, rosu si auriu

Adauga la favorite
Cod : MKER

Modele de invitatii pentru nunti elegante sau cu diferite tematici

Cautati un model care sa impresioneze invitatii si sa sugereze tematica evenimentului ? Va prezentam un model de invitatie pentru o nunta eleganta, realizat prin combinatia unui carton rosu cardinal sidefat cu un carton ivoire cu tenta aurie. Invitatia este realizata din suprapunearea celor doua cartoane sidefate de cea mai buna calitate (300 g).

Acest model de invitatie este prins cu o superba esarfa din hartie decorativa italieneasca, ce are un design traditional florentin din perioada Renasterii, in care accentele aurii ies in evidenta in mod discret.

Modele de invitatii deosebite gasiti si in colectiile de invitatii noi 2014 Mika Design, invitatii din catifea sau modele scroll, invitatii vintage, shabby chic sau invitatii pentru sarbatorirea nuntii si a botezului bebelusui in acelasi eveniment.
.
Pret :
Personalizeaza acest model

Invitatie nunta banda decorativa design florentin, rosu si auriu - poza 1 Invitatie nunta banda decorativa design florentin, rosu si auriu - poza 2 Invitatie nunta banda decorativa design florentin, rosu si auriu - poza 3 Invitatie nunta banda decorativa design florentin, rosu si auriu - poza 4 Invitatie nunta banda decorativa design florentin, rosu si auriu - poza 5 Invitatie nunta banda decorativa design florentin, rosu si auriu - poza 6
Format finit : 14x19.5 cm | Grosime carton : 300 g | Tip plic : ivoire satinat
Informatii utile:
- machetare pe email in 48 ore
- Productie intre 3-14 zile dupa Bunul de Tipar
- Livrare prin curier 24 ore sau ridicare de la sediul nostru
Pretul include:
- Invitatia/Felicitarea
- Imprimarea standard
- Plicul* si asamblarea
BONUS:
Machetare cu textul si fontul dorit in cel mult 48 de ore!


Personalizeaza acest model
Doresti detalii despre acest produs ?
Contacteaza-ne la
comenziREMOVE@mikadesignREMOVE.ro

Pentru personalizari speciale (termorelief, initiale relief, timbru sec, sigilii, etc vezi sectiunea "Personalizare invitatii")
Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 729 131 814