Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Felicitare de Craciun din catifea albastra

Adauga la favorite
Cod : MX20207
Catifea albastra? Bradut delicat auriu? Suna bine pentru cei ce isi doresc altceva.. Alege un model de felicitare Craciun din catifea daca iti doresti un model cu totul deosebit ce va fi cu siguranta apreciat de cei ce il vor primi. Textul tau se poate scrie pe interior iar felicitarea este prevazuta cu un plic din carton albastru sau argintiu.
*Bradutul si urarea de pe fata se poate face si cu argintiu (precizati cand efectuati comanda) iar poza bradutul argintiu o regasiti in galerie foto.

Pret :
Personalizeaza acest model

Felicitare de Craciun din catifea albastra - poza 1 Felicitare de Craciun din catifea albastra - poza 2 Felicitare de Craciun din catifea albastra - poza 3 Felicitare de Craciun din catifea albastra - poza 4 Felicitare de Craciun din catifea albastra - poza 5
Format finit : 13.5*27 cm | Tip plic : albastru/argintiu
Pretul include:
- Invitatia/Felicitarea
- Imprimarea standard
- Plicul* si asamblarea
BONUS:
Machetare cu textul si fontul dorit in cel mult 48 de ore!


Personalizeaza acest model
Doresti detalii despre acest produs ?
Contacteaza-ne la
comenziREMOVE@mikadesignREMOVE.ro

Pentru personalizari speciale (termorelief, initiale relief, timbru sec, sigilii, etc vezi sectiunea "Personalizare invitatii")
Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 729 131 814