Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Invitatie nunta hartie manuala cu sigiliu verde venetian

Adauga la favorite
Cod : MK20AMV
Model nou de invitatie nunta realizata din hartie manuala cu o forma deosebita ce se pliaza in 3 sub forma unui plic si se inchide cu sigiliu. Trebuie sa simti textura delicata a acestei hartii manuale realizata de mesterii artizani italieni ca sa intelegi deosebirea fata de alte tipuri de hartii manuale existente pe piata si de ce aceasta hartie este celebra in toata lumea (inclusiv casele regale ale Europei o folosesc atat in corespondenta oficiala cat si atunci cand au de anuntat evenimente sociale deosebite).
Pretul include invitatia realizata din hartie manuala, personalizarea cu textul dorit, sigiliul (culoare la alegere) cu initiala numelui de familie sau unul dintre simbolurile disponibile (fleur de lys, trandafir, scoica, inimioara, etc), asamblarea. La cerere (cost suplimentar) se pot face diverse alte modele de sigilii (2 initiale, simboluri, etc).

Pret :
Culori disponibile sigiliu :
 
 
 
 
 
 
 
 
Personalizeaza acest model

Invitatie nunta hartie manuala cu sigiliu verde venetian - poza 1 Invitatie nunta hartie manuala cu sigiliu verde venetian - poza 2 Invitatie nunta hartie manuala cu sigiliu verde venetian - poza 3
Informatii utile:
- machetare pe email in 48 ore
- Productie intre 3-14 zile dupa Bunul de Tipar
- Livrare prin curier 24 ore sau ridicare de la sediul nostru
Pretul include:
- Invitatia/Felicitarea
- Imprimarea standard
- Plicul* si asamblarea
BONUS:
Machetare cu textul si fontul dorit in cel mult 48 de ore!


Personalizeaza acest model
Doresti detalii despre acest produs ?
Contacteaza-ne la
comenziREMOVE@mikadesignREMOVE.ro

Pentru personalizari speciale (termorelief, initiale relief, timbru sec, sigilii, etc vezi sectiunea "Personalizare invitatii")
Mika Design on Instagram Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design
Telefon: 0040 729 131 814