Program: Luni - Inchis;
Marti - Vineri 10:00 - 18:00

Wishlist Nici un produs selectat
Mika Design on Facebook Mika Design on Twitter Mika Design on Instagram

Scroll catifea visiniu cu damask auriu

Candelabre cristal & sfesnice

Invitatii nunta bilet de avion first class

Invitatii nunta elegante, vintage, deosebite

Invitatii de nunta Mika Design: o colectie de top


Cele mai frumoase si mai apreciate invitatii din colectiile noastre

Colectia de invitatii de nunta « Mika Design » isi propune sa adune laolalta cele mai frumoase si mai apreciate modele de invitatii pe care le-am realizat de-a lungul timpului. Din fiecare colectie din catalogul online de invitatii Mikadesign.ro, mai veche sau noua, va prezentam o selectie de modele de top, care vor avea intotdeauna succes, indiferent de moda si de vremuri.

In aceasta colectie regasiti unele dintre cele mai indragite modele de invitatii nunta, modele noi dar si modele mai vechi, care si-au pastrat prospetimea. Vizitati galeria noastra de modele de invitatii clasice sau cu tematica vintage, invitatii de nunta fresh cu pomisori si fluturasi si alegeti modelul potrivit!

Daca alegerea vi se pare dificila, va ajutam sa gasiti modelul de invitatie preferat in functie de culorile si motivele sau temele preferate. Modelele sunt in principiu pe stoc curent si sunt livrate rapid.Ordoneaza ascendent descendent dupa

No products.

Vezi si celelalte colectii similare

Mika Design on Instagram Mika Design on Twitter Mika Design on Facebook Trimite unui prieten Newsletter Mika Design Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu ultimele noutati!
Contacteaza-ne acum
E-mail: E-mail Mika Design